Kezdőoldal

Figyelem!

Megérkezett a Tavaszi-Nyári kollekció!

Extra minőség alacsony áron!

ANGOL HASZNÁLT RUHA
NAGYKERESKEDELEM

Üdvözöljük weboldalunkon! Tájékozódjon prémium minőségű Angol bálásruha termékeinkről, árainkról. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és rendeljen angol használtruhát bálásruha nagykereskedésünkből.

ANGOL HASZNÁLT RUHA NAGYKERESKEDELEM
ÁRGARANCIA A BÁLAGOLD.HU-N!

ÁRGARANCIA A BÁLAGOLD.HU-N!

Garantáljuk, hogy a nálunk vásárolt minőségi használt ruhát, ugyanebben az árban, minőségben, Magyarországon sehol máshol nem kapja meg olcsóbban! Ha mégis találna ilyen helyet, kérjük jelezze, és mi annál is kedvezőbb áron biztosítjuk önnek a terméket. Az árgarancia jelen időben érvényes (visszamenőleg az árfolyam-ingadozás végett nem!)

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik minőségi használtruhák forgalmazásával! Célunk a hosszú távú közös együttműködés partnereinkkel.

A Balagold Üzlet politikája:

- Folyamatosan magas minőséget biztosítani vásárlóink számára.

- Nem a mennyiségre hanem a minőségre törekszünk. Nem rendelkezünk óriási árukészlettel,viszont az árukészletünk minősége rendkívül magas!

- Vásárlóinkkal hosszú távú együttműködésre törekszünk,szinte már baráti kapcsolatot ápolunk minden törzsvásárlónkkal.

- Kis haszonkulcsal garantált minőséget adni.

- Hetente friss árukészlet,szezonnak és divatnak megfelelően.

- Nem csak a saját sikerünket szem előtt tartani hanem a vásárlóinkét is,hogy elérjük az önök folyamatos profitálását is.

Ne feledje egy jól menő használtruha kereskedés,csak jó minőségű árúval és korrekt beszállítóval lehet sikeres!

Bővebben

bálásruha nagykereskedés | márkás használtruha nagyker | angol gyerek használtruha nagykerbálásruha ingyenes kiszállítással | használt ruha nagykereskedés angol pólós bála bálásruha nagyker | használtruha import

Nagykereskedésünkben elérhető áron hozzájuthat az extra és krém minőségű termékeinkhez, benne az összes legismertebb világmárkákhoz is!